top of page
IMG_5599_edited_edited.png

WIE BEN IK?

'Hoofd in de wolken, voeten in de klei'.

Dat zinnetje vat wel samen wie ik ben.

 

Mijn naam is Linda Frints en woon in midden in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Ik houd ervan om met veel verschillende vakgebieden tegelijkertijd bezig te zijn. Interdisciplinair zoeken naar kansen en mogelijkheden. Dat is ook de reden dat Leonardo Da Vinci mijn held is; hij deed ook veel verschillende dingen tegelijk.  Altijd alles willen weten, nieuwsgierig zijn én kunst en wetenschap combineren! Met hem heb ik gemeen dat ik vloeiend in spiegelschrift kan schrijven (heb je verder niets aan ;)).

Mijn drive is om organisaties die iets bijdragen aan de wereld, te helpen met het verwezenlijken van hun plannen middels financiële middelen en netwerk. Een ziekenhuis, bibliotheken, fondsen, musea; ze dragen allemaal bij aan een stukje kwaliteit van leven.

In mijn vrije tijd lees ik graag, luister ik veel podcasts en sport ik veel. Mijn favoriete podcasts zijn o.a. '50 Koffies', 'Scheppingsdrift', '57’ van Roelof Hemmen en alle filosofie en business-podcasts. Een selectie van mijn lievelingsboeken: Grand Hotel Europa, Vele hemels boven de zevende, De Bourgondiërs en Het geluk van Limburg

Vragen? Ik hoor ze graag!

IMG_0924_edited.jpg

'WAT GAAN WE DOEN ALS HET LUKT?'

bottom of page