top of page
811c5626-ad33-4d5f-9637-82ef670fd44a.JPG

WIE BEN IK?

'Hoofd in de wolken, voeten in de klei'.

Dat zinnetje vat wel samen wie ik ben.


Mijn naam is Linda Frints en woon in midden in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Ik houd ervan om met veel verschillende vakgebieden tegelijkertijd bezig te zijn. Interdisciplinair zoeken naar kansen en mogelijkheden. Dat is ook de reden dat Leonardo Da Vinci mijn held is; hij deed ook veel verschillende dingen tegelijk.  Altijd alles willen weten, nieuwsgierig zijn én kunst en wetenschap combineren! Met hem heb ik gemeen dat ik vloeiend in spiegelschrift kan schrijven (heb je verder niets aan ;)).


In het algemeen houd ik me bezig met het ontwikkelen van plannen en het zo kansrijk mogelijk maken van plannen, met als doel fondsen te werven. Inmiddels ben ik al 14 jaar als fondsenwerver actief, in het culturele en maatschappelijke veld.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met lezen, podcasts luisteren en sporten. Mijn favoriete podcasts zijn o.a. '50 Koffies', 'De Ben Tiggelaar Podcast', '57’ van Roelof Hemmen en alle filosofie-podcasts. En een selectie van mijn lievelingsboeken: Grand Hotel Europa, Vele hemels boven de zevende, De Bourgondiërs en Het geluk van Limburg.

Vragen? Ik hoor ze graag!

Over mij: Welcome
IMG_0924_edited.jpg

'WAT GAAN WE DOEN ALS HET LUKT?'

Over mij: Quote
Over mij: Instagram
bottom of page